Førerkort fra City trafikkskole i Bergen

For å kunne ta førerkort må du bestå en teoretisk og en praktisk førerprøve. Først av alt må du søke om å få førerkort. Du kan fylle ut vanlig søknadsskjema, som du kan få ved å kontakte oss, eller du kan søke via internett.

Teoriprøven kan gjennomføres rett etter utfylt søknad. Etter bestått teoriprøve kan du få tildelt praktisk prøve. Når den kan avholdes avhenger av ventetiden på trafikkstasjonen.

Om teoriprøven

GENERELT

Når din søknad er levert kan du ta prøven på trafikkstasjonen. Teoriprøven tas på data, og det er en avkryssingsprøve. Du skal svare på 45 ulike problemstillinger. Det er kun ett rett svar pr oppgave. Du har 90 minutter til disposisjon.

7 feil og mindre gir bestått prøve, og anledning til å bestille praktisk prøve. Har du flere feil må du prøve på nytt. Dette kan ikke skje før det har gått 2 uker.

Vi anbefaler deg å ta et teorikurs for å bestå teoriprøven. Enten nettbasert eller i klasserom, som er det beste. Det blir lettere å komme i gang med lesing, lettere å lære med bilder fra lokalmiljø og mer moro sammen med andre! Teoriprøven blir lettere å bestå, samt at en bruker færre kjøretimer.

MUNTLIG PRØVE

Teoriprøven kan også foregå muntlig sammen med sensor. Dette er for de med dysleksi, lese- og skrivevansker, og andre spesielle forhold.

FREMMEDSPRÅKLIGE

Fremmedspråklige som har problemer med språket kan avlegge prøven på engelsk, eventuelt på morsmål sammen med en tolk. Ta kontakt med trafikkskolen hvis det er noe du lurer på.

City-Trafikkskole i Bergen.

Kontakt oss

Lokalt i Bergen sentrum

City Trafikkskole As, Lungegårdskaien 26, 5015 Bergen Telefon: 934 49 105 E-post: post@city-trafikkskole.no

Våre trafikklærere

Frode Flataker
Frode FlatakerDaglig leder / Kjørelærer
Bil: BMW
Kontakt: 92 88 42 69
Frank Algrøy
Frank AlgrøyKjørelærer klasse B
Bil: Mercedes
Kontakt: 92 05 40 19
Kjetil midthun
Kjetil midthunKjørelærer klasse B
Bil: BMW
Kontakt: 47 96 37 57
Synne Smedvik
Synne SmedvikKjørelærer klasse B
Bil: Ford
Kontakt: 95 73 98 04
Ole-Inge Næss
Ole-Inge NæssKjørelærer klasse B
Bil: BMW
Kontakt: 92 49 42 21